top of page

פלאן פרמזן

+ באיטליה
Tuesday, March 22, 2022

זמן קריאה

חיפוש

פלאן מגבינת פַּרְמִיגָ'נוֹ הוא אנטיפסטי מעודן, פתרון אלגנטי לפתיחת ארוחה, הפרמזן מעניק לחך קשת טעמים רחבה והרמונית, מנה יחסית קלה ומהירה להכנה, כאן מידיו של השף דוד שושן


מצרכים:

  • 2 ביצים

  • 80 גרם גבינת פרמזן מגוררת

  • 80 גרם גבינת ריקוטה

  • 120 מ"ל חלב

  • מלח

  • פלפל

  • אגוז מוסקט

  • מעט חמאה לשימון



אופן ההכנה:

פלאן פרמזן, אנטיפסטי איטלקי
פלאן פרמזן - צילום: סאמואלה מלפאטי

שוברים את שתי הביצים לקערת מקצף ומקציפים קלות עם מעט מלח.
מערבבים את הפרמזן עם החלב וגבינת הריקוטה ומוסיפים לתערובת הביצים.
ממשיכים להציף מעט עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מתבלים עם מעט פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים היטב (נזהרים לא לערבב יותר מדי על מנת שלא לשבור את הקציפה), משמנים תבניות אלומיניות קטנות או תבניות סיליקון.
מניחים את התבניות עם התערובת בתבנית עמוקה וחסינת חום.
ממלאים במים רותחים עד לשני שליש מגובה התערובת שבכלים ואופים בתנור שחומם מראש ל: 160 מעלות לכ 30 דקות.
מוציאים ומצננים היטב לפני שמוציאים את הפלאן מהכלים.
257 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

קאפונטה סיציליאנית
Sunday, July 9, 2023
קוקטייל בליני וקרפצ'ו דג
Sunday, July 9, 2023
ניוקי פריטי ממולאים ריקוטה ופיסטוק
Sunday, July 9, 2023
המטוגנים של רומא - מתכון לסופלי
Tuesday, March 29, 2022
פלאן פרמזן
Tuesday, March 22, 2022
נפלאות השום האדום
Saturday, December 11, 2021
זוג מתכונים - פארינטה ופאנלה
Monday, November 15, 2021
סלט שומר ותפוז
Tuesday, July 6, 2021
פסטו פול - Marò
Tuesday, July 6, 2021
צָ'אוּדֶדָה - סלט ארטישוק ותפוח'א
Tuesday, July 6, 2021
פרחי קישוא ממולאים
Tuesday, July 6, 2021
ארטישוק משומר
Tuesday, July 6, 2021
חמוצים איטלקים
Tuesday, July 6, 2021
סרדינים ממולאים
Tuesday, July 6, 2021
כדורי גבינת פקורינו מטוגנים
Tuesday, July 6, 2021
פוקאצ'ה ג'נובזה
Tuesday, July 6, 2021

עשוי לעניין אותך

דוד שושן | שף

1

מתעניינים

עליך להתחבר על מנת לצפות בתוכן זה

ההרשמה לאתר בחינם.

התחברות | הרשמה
bottom of page