איך חוגגים עשרים שנות גסטרונומיה טוסקנית? אני עוד מתלבטת... שנים של עשרות ביקורים במטבחים פרטיים, מבשלת בצוותא עם נשים מקומיות, שומעת סודות מחדרי חדרים, בודקת נתחים עם קצבים, כורמת עם יינים, משתתפת במסיק הזיתים, קוטפת ישר מהשדה מאחורי הבית ירקות אורגניים ואוכלת פירות רק בעונתם, אם אני מספיקה להגיע אליהם לפני הציפורים.
לפני 20 שנה פתחתי עם בעלי, מאורו, את פעילות הארוח שלנו בלוקה שכוללת בית ספר לבישול, שירותי שף וקייטרינג.
אף פעם לא הצלחתי להגדיר לעצמי מה אני אוהבת יותר - לארח אנשים או לבשל, ולכן פשוט בחרתי לעשות את שניהם.
אוהבת לחלוק את הידע והאהבה שלי לגסטרונומיה המקומית עם האורחים שלנו מרחבי העולם.
פסטה או ריזוטו? בטח ריזוטו.
צאלה רובינשטיין ומאורו גליגאני מארחים בטוסקנה
חוויה קולינרית מושלמת בטוסקנה מהמטבח המקומי המסורתי. מסע קולינרי סביב עונות השנה של טעמים וחושים. בסתיו ערמונים, פטריות פורצ'יני, דלעות ופולנטה. בחורף ארטישוקים, כרובים ומרקים. באביב פרחי בר מעטרים את הצלחת והחיך, אפונה טרייה וכמובן פול טרי ירוק עם פקורינו. בקיץ פנצנלה, פרחי קישואים ממולאים, זוקיני וחצילים עם העגבניות שהשתזפו בשמש הטוסקנית וגבינות שיושנו בחציר או במערה חשוכה... זהו רק חלק מהעושר הבלתי נגמר של טוסקנה, ואיתנו אתם הולכים להיות חלק מכל הטוב הזה.
אנחנו נמצאים בעיר לוקה בצפון מערב טוסקנה, בין פירנצה לפיזה, ומציעים את שירותינו בכל טוסקנה.
ניתן להזמין אופציה כשרה לכל סוגי השירותים.
Comentários