top of page

בציר ענבים ומתכון עוגת קברנה סוביניון

+ באיטליה
Saturday, December 11, 2021

זמן קריאה

עודכן: 17 ביולי 2023

אשת הקולינריה צאלה רובינשטיין יצאה לבציר השנתי בחווה חקלאית בטוסקנה, היא חזרה עם ענבי קברנה סוביניון ומתכון לעוגה טוסקנית עם ענבים כמובן




המתכון:


עוגת קברנה סוביניון/בציר

400 גרם לחם לבן יבש, בן יומיים

400 מ"ל חלב

150 גרם סוכר

1 ביצה

100 גרם חמאה רכה מאוד

350 גרם ענבים

50 גרם צנוברים

100 גרם קמח

2 כפות גראפה

תבנית עגולה 28", משומנת בחמאה ומפודרת בפרורי לחם


לבצוע את הלחם לחתיכות ולהשרות כעשר דקות בחלב.

לפורר ולסחוט את הלחם, אם נשאר חלב בקערה לשפוך אותו.


להוסיף ללחם: חמאה, סוכר וביצה. לערבב היטב. להוסיף את הענבים ולערבב.

להוסיף את הגראפה והצנוברים ולערבב. בסיום להוסיף את הקמח.

להעביר לתבנית ולאפות בחום של 180 מעלות 60 דקות.

תגובות


עשוי לעניין אותך

צאלה רובינשטיין | אשת קולינריה

1

מתעניינים

עליך להתחבר על מנת לצפות בתוכן זה

ההרשמה לאתר בחינם.

התחברות | הרשמה
bottom of page