top of page

סלסה ורדה

+ באיטליה

זמן קריאה

חיפוש

עודכן: 7 בפבר׳ 2022

סלסה ורדה, ממרח ירוק מיוחד שבמטבח האיטלקי עושים בו שימוש מלווה לבשרים, סוג של צימיצ'ורי איטלקי, השף דוד שושן מכין בקפידה.



מצרכים:

  • 80 גר' עלי פטרוזיליה שטופים

  • 1 ביצה

  • 2 פילה אנשובי

  • 30 גר' פירורי לחם

  • 25 מל' חומץ יין לבן

  • 40 מל' שמן זית

  • 1 שן שום


סלסה ורדה - צילום: דוד שושן

אופן ההכנה


מבשלים את הביצה ומצננים.
מפרידים, שוטפים ומייבשים היטב את עלי את עלי הפטרוזיליה.
טוחנים את פילה האנשובי עם חלמון הביצה.
מוסיפים פנימה את עלי הפטרוזיליה, השום והחומץ וטוחנים היטב.
מוסיפים את פירורי הלחם וטוחנים היטב.
טועמים ומוסיפים מלח אם יש צורך.
מוסיפים את פירורי הלחם וטוחנים היטב.
מעבירים לצנצנת ומאחסנים בקירור.
יש לצרוך תוך 3-4 ימים.
324 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

עשוי לעניין אותך

1

מתעניינים

עליך להתחבר על מנת לצפות בתוכן זה

ההרשמה לאתר בחינם.

התחברות | הרשמה
bottom of page