top of page

סתיו טוסקני מתוק

+ באיטליה
Saturday, December 11, 2021

זמן קריאה

חיפוש

עודכן: 17 ביולי 2023

סתיו, וצאלה יצאה לבקר אצל סנדרה קונדיטורית בעיר לוקה שבטוסקנה, סנדרה הופכת את המסורות העתיקות לכאלו עכשויות, קינוחים מיוחדים לאזור ולעונה, בוידאו שני מתכונים מלוח ומתוק, ללא גלוטן ולקטוז.

צפייה מהנה



המתכונים:


מתכון לקסטנייצ'ו משודרג של סנדרה

2 כוסות קמח ערמונים

3 ביצים

1/2 כוס מים

1 כוס סוכר

1 כוס שמן זית כתית

חופן צימוקים

חופן צנוברים

עלי רוזמרין טריים

גרידת תפוז


לערבב בקערה את הקמח, ביצים, סוכר, מים ושמן זית למרקם חלק. להוסיף צימוקים, צנוברים וגרידת תפוז. לסיום לקרוע פנימה מעט עלי רוזמרין. לצקת לתבנית ולעטר מלמעלה בצימוקים, צנוברים, רוזמרין וגרידת לימון. ולאפות בחום של 180 מעלות כ - 50 דקות.



קסטנייצ'ו משודרג של סנדרה
קסטנייצ'ו משודרג של סנדרה

 


מתכון לקרפ מקמח ערמונים

1 כוס קמח ערמונים

1 ביצה

1/2 כוס מים

1/4 כוס שמן זית

עלי רוזמרין טריים

לערבב את כל החומרים לתמיסה נוזלית. לטגן בשמן זית במחבת חמה, עשר דקות מכל צד.


להגשה:

קוביות דלעת מבושלות

גבינת פקורינו מיושנת


על חצי מהקרפ להניח את הדלעת, מעליה פרוסות דקיקות של פקורינו. לסגור, לזלף מעל מעט שמן זית ולפזר מעל עלי רוזמרין. וכמו שצאלה אומרת, פשוט לצלול פנימה.

119 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

Comments


קרוסטטה פירות יער
Sunday, July 9, 2023
עוגת תפוזים ושקדים רומאית
Tuesday, March 15, 2022
פנקוטה
Monday, February 7, 2022
על שוקולד וביצי הפתעה בחג הפסחא בטוסקנה
Saturday, December 11, 2021
סתיו טוסקני מתוק
Saturday, December 11, 2021
בציר ענבים ומתכון עוגת קברנה סוביניון
Saturday, December 11, 2021
סמיפרדו - גלידה ביתית איטלקית
Tuesday, July 6, 2021
קנולו סיציליאנו
Tuesday, July 6, 2021
זביונה - קינוח איטלקי
Tuesday, July 6, 2021
קנטוצ'י - עוגיות מטוסקנה
Tuesday, July 6, 2021
טירמיסו - קינוח איטלקי
Tuesday, July 6, 2021
עוגת כוסמת - ללא גלוטן
Tuesday, July 6, 2021
עוגת פאנטונה
Saturday, October 20, 2018
פיוט מתוק
Sunday, March 4, 2018

עשוי לעניין אותך

צאלה רובינשטיין | אשת קולינריה

1

מתעניינים

עליך להתחבר על מנת לצפות בתוכן זה

ההרשמה לאתר בחינם.

התחברות | הרשמה
bottom of page