סתיו, וצאלה יצאה לבקר אצל סנדרה קונדיטורית בעיר לוקה שבטוסקנה, סנדרה הופכת את המסורות העתיקות לכאלו עכשויות, קינוחים מיוחדים לאזור ולעונה, בוידאו שני מתכונים מלוח ומתוק, ללא גלוטן ולקטוז.
צפייה מהנה
המתכונים:
מתכון לקסטנייצ'ו משודרג של סנדרה
2 כוסות קמח ערמונים
3 ביצים
1/2 כוס מים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן זית כתית
חופן צימוקים
חופן צנוברים
עלי רוזמרין טריים
גרידת תפוז
לערבב בקערה את הקמח, ביצים, סוכר, מים ושמן זית למרקם חלק. להוסיף צימוקים, צנוברים וגרידת תפוז. לסיום לקרוע פנימה מעט עלי רוזמרין. לצקת לתבנית ולעטר מלמעלה בצימוקים, צנוברים, רוזמרין וגרידת לימון. ולאפות בחום של 180 מעלות כ - 50 דקות.
מתכון לקרפ מקמח ערמונים
1 כוס קמח ערמונים
1 ביצה
1/2 כוס מים
1/4 כוס שמן זית
עלי רוזמרין טריים
לערבב את כל החומרים לתמיסה נוזלית. לטגן בשמן זית במחבת חמה, עשר דקות מכל צד.
להגשה:
קוביות דלעת מבושלות
גבינת פקורינו מיושנת
על חצי מהקרפ להניח את הדלעת, מעליה פרוסות דקיקות של פקורינו. לסגור, לזלף מעל מעט שמן זית ולפזר מעל עלי רוזמרין. וכמו שצאלה אומרת, פשוט לצלול פנימה.
Comments