top of page

ציר בשר - מתכון

+ באיטליה
Tuesday, July 6, 2021

זמן קריאה

חיפוש

עודכן: 13 ביולי 2023

מתכון בסיס שחובה לדעת על מנת לבשל מנות רבות, ציר בשר קלאסי שניתן להקפיא ולהשתמש, למשל במנות כמו צלי בקר בסגנון איטלקי, מרק טורטליני ועוד רבות, לימדו להכין ציר בשר אמיתי כמו במסעדה, השף דוד שושן מסביר שלב אחר שלב את המתכון


מצרכים ל-2 ליטר ציר:

  • 1 ק"ג' עצמות בקר

  • 1 בצל גדול

  • 2 גזרים

  • 2 גבעולי סלרי




אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מניחים את העצמות על תבנית ואופים כ-40 דקות.

לאחר שהעצמות נאפו מניחים אותן בסיר גדול (6 ליטר בערך) וממלאים במים.

מביאים לרתיחה עדינה ומקפים את הקצף שנוצר על פני המים.


סינון ציר הבשר
סינון ציר הבשר

לאחר כ-30 דקות מכניסים פנימה את הירקות ומבשלים על אש נמוכה עד שהנוזל מצטמצם בחצי.

אם מתכוונים להשתמש בציר מיד ניתן גם להמליח אותו, אחרת אני ממליץ להשאיר אותו ללא מלח.

מסננים החוצה את העצמות והירקות ומעבירים לכלי אחסון.

202 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

Comentarios


קציצות עם ארטישוק
Monday, July 17, 2023
סקלופינה אל לימונה - פרוסות עגל בלימון
Monday, July 17, 2023
פרוסות בקר ברוטב פיצאיולה
Sunday, July 9, 2023
כדורי ארנצ'יני - מתכון
Monday, May 9, 2022
עוף הציידים
Tuesday, February 22, 2022
ביקור אצל השף פרדיני
Saturday, December 11, 2021
ראגו אלה בולונייזה
Tuesday, July 6, 2021
פאסטלי אין ברודו - מרק פסטה
Tuesday, July 6, 2021
קרפצ'ו בקר עם פרמזן קריספי
Tuesday, July 6, 2021
פסטה אלה קרבונרה
Tuesday, July 6, 2021
אוסובוקו אלה מילאנזה
Tuesday, July 6, 2021
כבד בקר בסגנון ונציאני
Tuesday, July 6, 2021
צלי בקר איטלקי ביין
Tuesday, July 6, 2021
ציר בשר - מתכון
Tuesday, July 6, 2021
פרוסות בשר בקר בשמן זית
Tuesday, July 6, 2021
כריסטמס טיים
Tuesday, December 1, 2020

עשוי לעניין אותך

דוד שושן | שף

1

מתעניינים

עליך להתחבר על מנת לצפות בתוכן זה

ההרשמה לאתר בחינם.

התחברות | הרשמה
bottom of page