עודכן: 26 באוג׳ 2022גולת הכותרת של המטבח המילאנזי היא מנת האוסובוקו עגל, המנה מוגשת בדרך כלל עם ריזוטו זעפרן כתוספת, ניתן גם להגיש אותה עם תוספות אחרות אם מעדיפים, מנה עיקרית לאוהבי בשר. לצפייה בשף דוד שושן מעין בסרטון נוסף את ה: ריזוטו זעפרן
גולת הכותרת של המטבח המילאנזי היא מנת האוסובוקו עגל, המנה מוגשת בדרך כלל עם ריזוטו זעפרן כתוספת, ניתן גם להגיש אותה עם תוספות אחרות אם מעדיפים, מנה עיקרית לאוהבי בשר. לצפייה בשף דוד שושן מעין בסרטון נוסף את ה: ריזוטו זעפרן