מרק ירקות המזוהה כל כך עם איטליה, מרק שאפשר למצוא לכל אורך המגף האיטלקי בגרסאות שונות, הוא מתאים לכל ימות השנה, עשיר בסיבים בריאותיים וטעמים ומחמם את הלב. צפו במתכון בהנחייתו של השף דוד שושן עקבו אחר התהליך למרק מעולה
מינסטרונה - Minestrone
למינסטרונה יש עשרות גרסאות והן תלויות באיזור ובעיקר בעונה ובזמינות הירקות. את מרבית הירקות ניתן להחליף באחרים ומומלץ לגוון מפעם לפעם ולהתנסות בהרכב ירקות ועשבי תיבול חדש. במידה ורוצים להוסיף פנימה פסטה קצרה, יש להוסיף ממש בסוף הבישול על מנת שלא תתרכך מדי. במידה ולא רוצים לצרוך את כל המרק בפעם אחת, עדיף להוסיף את הפסטה, החיטה או האורז רק לכמות שאוכלים באותו היום. המינסטרונה יכול להאכל מיד והוא אף טעים יותר ביום שלמחרת.
מתכון ל-4 סועדים:
מצרכים:
1 תפוח אדמה
1 בצל
1 ענף סלרי
1 גזר