top of page

פסטו רוסו (אדום)

+ באיטליה

זמן קריאה

חיפוש

עודכן: 26 באוג׳ 2022

פסטו רוסו הוא ממרח מסיציליה ליתר דיוק מהעיר טראפני, הוא מורכב מעגבניות מיובשות ועלים ירוקים, משתמשים בו כרוטב לפסטה או כממרח על קרוסטיני. השף דוד שושן מכין אותו בדיוק כמו הסיציליאנים



מצרכים:

  • 100 גר' עגבניות מיובשות

  • 1 שן שום

  • 70 גר' שקדים

  • 60 גר' שמן זית

  • חופן עלי בזיליקום

  • חצי כוס עלי פטרוזיליה

  • מלח

פסטו רוסו - צילום: דוד שושן

אופן ההכנה:

טוחנים היטב את השקדים והשום.

מוסיפים פנימה את העגבניות המיובשות וטוחנים היטב.

מוסיפים פנימה את עלי הפטרוזיליה והבזיליקום וטוחנים.

טועמים ומוסיפים מלח אם יש צורך.

מוסיפים את שמן הזית וטוחנים מעט לאיחוד החומרים.

מעבירים לצנצנת ודואגים ששמן הזית יכסה את השכבה העליונה של הפסטו.

266 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

עשוי לעניין אותך

1

מתעניינים

עליך להתחבר על מנת לצפות בתוכן זה

ההרשמה לאתר בחינם.

התחברות | הרשמה
bottom of page