top of page

בצק לפסטה טרייה עם ביצים

+ באיטליה

זמן קריאה

חיפוש

עודכן: 13 ביולי 2023

לפניכם המתכון לבצק פסטה בייתית טריה עם ביצים, פסטה עשירה זו מגיעה ממחוז אמיליה-רומאניה שבצפון איטליה, בניגוד לאחותה הענייה מדרום המגף פסטה זו היא בעל מרקם רך ומעודן יותר והיא משביעה יותר. עקבו אחר הוראותיו של השף דוד שושן והכינו פסטה טרייה מושלמת


בערים בולוניה, מודנה ופארמה, הצורה הנפוצה ביותר לפסטה טרייה עם ביצים היא הטאלייטלה אך לא רק, פסטה טרייה ניתן להכין בכל מיני צורות כמו למשל: פטוצ'ינה, טליוליני, פיצ'י, ביגולי ועוד... וכמובן כל את כל סוגי הכיסונים הממולאים, כמו: טורטלי (הגדולים) או טורטליני (הקטנים), רביולי ועוד...



מצרכים:

  • 1 ביצה

  • 100 גרם חיטת דורום (טחונה פעמיים)

היחס הוא תמיד שווה - ביצה אחת על כל 100 גרם קמח.


 


2,021 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

עשוי לעניין אותך

1

מתעניינים

עליך להתחבר על מנת לצפות בתוכן זה

ההרשמה לאתר בחינם.

התחברות | הרשמה
bottom of page