אשת הקולינריה צאלה רובינשטיין יצאה לבציר השנתי בחווה חקלאית בטוסקנה, היא חזרה עם ענבי קברנה סוביניון ומתכון לעוגה טוסקנית עם ענבים כמובן
המתכון:
עוגת קברנה סוביניון/בציר
400 גרם לחם לבן יבש, בן יומיים
400 מ"ל חלב
150 גרם סוכר
1 ביצה
100 גרם חמאה רכה מאוד
350 גרם ענבים
50 גרם צנוברים
100 גרם קמח
2 כפות גראפה
תבנית עגולה 28", משומנת בחמאה ומפודרת בפרורי לחם
לבצוע את הלחם לחתיכות ולהשרות כעשר דקות בחלב.
לפורר ולסחוט את הלחם, אם נשאר חלב בקערה לשפוך אותו.
להוסיף ללחם: חמאה, סוכר וביצה. לערבב היטב. להוסיף את הענבים ולערבב.
להוסיף את הגראפה והצנוברים ולערבב. בסיום להוסיף את הקמח.
להעביר לתבנית ולאפות בחום של 180 מעלות 60 דקות.
Коментарі