top of page

פסטו רוסו (אדום)

+ באיטליה
Tuesday, July 6, 2021

זמן קריאה

חיפוש

עודכן: 26 באוג׳ 2022

פסטו רוסו הוא ממרח מסיציליה ליתר דיוק מהעיר טראפני, הוא מורכב מעגבניות מיובשות ועלים ירוקים, משתמשים בו כרוטב לפסטה או כממרח על קרוסטיני. השף דוד שושן מכין אותו בדיוק כמו הסיציליאנים



מצרכים:

  • 100 גר' עגבניות מיובשות

  • 1 שן שום

  • 70 גר' שקדים

  • 60 גר' שמן זית

  • חופן עלי בזיליקום

  • חצי כוס עלי פטרוזיליה

  • מלח

פסטו רוסו - צילום: דוד שושן

אופן ההכנה:

טוחנים היטב את השקדים והשום.

מוסיפים פנימה את העגבניות המיובשות וטוחנים היטב.

מוסיפים פנימה את עלי הפטרוזיליה והבזיליקום וטוחנים.

טועמים ומוסיפים מלח אם יש צורך.

מוסיפים את שמן הזית וטוחנים מעט לאיחוד החומרים.

מעבירים לצנצנת ודואגים ששמן הזית יכסה את השכבה העליונה של הפסטו.

271 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

Comentarios


סלט כוסמין קייצי
Monday, July 17, 2023
פסטה (טרייה) בלימון
Sunday, July 9, 2023
ריזוטו אספרגוס
Sunday, July 9, 2023
קאפונטה סיציליאנית
Sunday, July 9, 2023
פסטה בתנור ברוטב פלפלים
Sunday, July 9, 2023
ניוקי תפוחי אדמה ברוטב עגבניות צלויות ומוצרלה (אלה סורנטינה)
Sunday, July 9, 2023
פיצה ביתית בתבנית
Sunday, July 9, 2023
סלט פסטה, פסטו עגבניות מיובשות ואורוגולה
Sunday, July 9, 2023
ניוקי פריטי ממולאים ריקוטה ופיסטוק
Sunday, July 9, 2023
חציל בכרכרה - מתכון
Tuesday, May 24, 2022
מתכון לפסטה פיצ'י אראבייטה
Tuesday, May 17, 2022
פפרדלה פטריות יער
Wednesday, April 27, 2022
רביולי תרד וריקוטה - ברוטב אגוזים וחמאה
Monday, April 18, 2022
המטוגנים של רומא - מתכון לסופלי
Tuesday, March 29, 2022
פלאן פרמזן
Tuesday, March 22, 2022
עוגת תפוזים ושקדים רומאית
Tuesday, March 15, 2022
ספגטי קאצ'ו אה פפה
Wednesday, March 9, 2022
מרק ריבוליטה
Tuesday, March 1, 2022
פטוצ'ינה אלפרדו
Tuesday, February 15, 2022
מתכון לקנדרלי
Tuesday, February 8, 2022
ספגטי אליו אוליו פפרונצ'ינו ‏
Tuesday, February 1, 2022
לזניה תרד ופסטו
Tuesday, January 25, 2022
מרק מינסטרונה
Wednesday, January 19, 2022
נפלאות השום האדום
Saturday, December 11, 2021

עשוי לעניין אותך

דוד שושן | שף

1

מתעניינים

עליך להתחבר על מנת לצפות בתוכן זה

ההרשמה לאתר בחינם.

התחברות | הרשמה
bottom of page